Sofi Oksasen uutuusromaanin Kun kyyhkyset katosivat julkistusjuhlan ohjelma & Puhdistus-elokuvan maailmanensi-illat

9.8.2012

TORSTAI 30.8.

NOKIA CONCERT HALL, ESTONIA PST 9, TALLINNA, VIRO

Klo 16.00- 17.00 Kun kyyhkyset katosivat -kirjan julkistustilaisuus

Yleisötilaisuuden juontaa Otava-konsernin viestintäjohtaja Liisa Riekki. Kirjailija Sofi Oksanen kertoo uutuuskirjastaan ja haastattelee innoittajiaan Maarja Tallgrea ja historioitsija Ivo Juurveeta. Tilaisuuteen voi osallistua kuka tahansa, matkapaketteja julkistusjuhlaan myy Matka-Vekka osoitteessa http://www.matkavekka.fi/erikoislahdot/sofi-tal/fi_FI/sofi_tallinna/

Paikalla tulee olemaan myös Suomen ja Viron valtiovallan edustajia, mm. Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves, Suomen kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki ja Viron kulttuuriministeri Rein Lang. Tilaisuuden musiikista vastaa trio Lindpriit.

Klo 18.15 Solar Films esittää: Puhdistus-elokuvan vironkielinen maailmanensi-ilta

Klo 22.00 Solar Films esittää: Puhdistus-elokuvan suomenkielinen maailmanensi-ilta

Molempiin esityksiin osallistuu Sofi Oksanen kuten myös ohjaaja ja näyttelijät, jotka astelevat halliin punaista mattoa pitkin.

Kaikille avoimeen julkistusjuhlaan myydään matkapaketteja jotka sisältävät laivamatkat, majoituksen, bussikuljetuksen maissa, sisäänpääsyn kirjajulkkariin ja leffaensi-iltaan plus signeeratun kirjan! Paketteja myy Matka-Vekka

www.matkavekka.fi/erikoislahdot
Tiedustelut puhelimitse 020 120 4170 (ark. 8-18 la-su 10-14). 

MEDIALLE: Päivällä kello 14 LIKE järjestää julkistamistilaisuuteen akkreditoituneelle medialle tunnin mittaisen pressin juhlapaikan teatterikahviossa. Aikataulu ei salli siellä kahdenkeskisiä haastatteluja. Media voi akkreditoitua esim. ilmoittamalla edustavansa mediaa kun ostaa matkapaketin, viesti lähetetään Matka-Vekasta LIKEen. LIKEssä asiaa hoitaa tiedottaja nora.varjama@like.fi.